Barion Pixel

Milyen egy drift oktatás?

Drift oktatás

Ezek a drift oktatatások közül tudsz választani:

59 900 Ft
Akció!
Legjobb ár/érték arány
109 900 Ft
Akció!
Exkluzív
149 900 Ft
Pároknak, barátoknak
149 900 Ft

Mitől vagyunk különlegesek?

Nálunk a Drift oktatás teljesen más értelmet nyer, mint egy klasszikus oktatás. Nem csak azért, mert mi nem korlátozzuk semmiben az tanulókat, mint pl. abban, hogy hány gumielégetésig tart a program. Minden esetben az előre meghatározott időtartamot tudja felhasználni a tanuló a Drift oktatáson. Sőt, az esetek többségében még további is szokott tartani az oktatás.

Fontos még, hogy mindig személyre szabott a Drift oktatás a tanuló képességeit és tudását figyelembe véve. Profi oktatóink mindenben segítenek, hogy az oktatás a lehető legnagyobb élményt okozza a résztvevőknek. Vezető oktatónk vezetéstechnikai tréner is, így tökéletes alapot tud adni a résztvevő tanulóknak. Emellett garantálva azt, hogy az átadandó tudás a lehető leghatékonyabban történjen, hiszen az oktatáshoz nem elegendő az, hogy valaki profi versenyző legyen. Elég ha csak arra gondolunk, hogy a hétköznapokban hányszor találkozunk olyan helyzettel, hogy valaki nagyon sikeres egy adott sportban vagy tevékenységben, de ez még nem jelenti azt, hogy ezt meg is tudja tanítani másoknak. A tudás átadása egy külön szakma, amit meg kell tanulni. Ez nálunk már adott, így minden tanuló biztos lehet abban, hogy a Driftelést bármilyen szinten megtanulhatja nálunk. Az oktatónk amellett, hogy tréner, profi driftversenyző is. Ez a két tényező önmagában már garantálja azt, hogy a Drift oktatás maximálisan hatékony lesz. Itt már csak azon múlik a haladás üteme, hogy a tanuló milyen gyorsan képes elsajátítani azokat a dolgokat, amit megtanít neki az oktató.

A Drift oktatás sem különbözik más sportokból. Itt is szükség van egy elméleti és egy gyakorlati tudásra. Abban igyekszünk eltérni a klasszikus oktatási technikáktól és a piacon jellemző gyakorlattól, hogy a lehető legkevesebb legyen a kocsin kívüli oktatás és az elmélet átadása is már a gyakorlatban történjen meg. Az oktató autónk arra lett kifejlesztve, hogy bírja az olyan jellegű igénybevételt, amit egy kezdő pilótától kap. Éppen emiatt nem sajnáljuk már az első perctől kezdve a tanuló kezébe adni a kormányt, hogy minél hamarabb ízlelje meg ennek a sportnak a szépségét.

 

Hogyan néz ki a konkrét Drift oktatás?

Nagyon fontos, hogy minden csomagunkhoz más-más oktatási anyag tartozik, hiszen nem mindegy, hogy egy 40 perces vagy egy egész napos Drift oktatást vásárol valaki. Minden esetben egy pár perces ismerkedés történik az autóval és az elméleti alapokkal. Ezt követően máris beül a tanuló az autóba és kezdődik is a gyakorlati oktatás. Fontos, hogy gyakorlás közben is folyamatosan kap elméleti oktatást a tanuló az oktatótól, hogy folyamatosan rögzüljenek az alapok. A program kezdetén még felvázolja az oktató, hogy milyen gyakorlatokat és trükköket fog megtanítani, amennyiben minden belefér az időbe. A Drift oktatásnál is, mint más oktatásnál elkerülhetetlen az alapok elsajátítása, hiszen az egyes gyakorlatok egymásra épülnek, és csak akkor lehet tovább lépni, ha már elsajátította a következő gyakorlathoz szükséges alapokat. Azt kérjük a tanulóktól, hogy ne legyenek irreális elvárásaik sem maguk felé, sem az oktató felé, hiszen 1 óra alatt nem lehet megtanulni ezt a sportot sem, mint ahogy más sportot sem. Mindig azt tartjuk szem előtt, hogy a tanulók maximális élményt kapjanak és egy felejthetetlen élménnyel távozzanak tőlünk és később is vissza akarjanak jönni folytatni a tanulást. Ahogy pár sorral fentebb írtuk, minden oktató csomagunk más-más programot takar és máshová lehet eljutni. A 40 perces programban például az egyhelyben forgásokat lehet megtanulni, ha valaki nagyon ügyes, akkor össze is kötheti a két irányú forgást. A 3 órás programban már lehetőség van a forgásokon túl a kézifékes fordulásokat is kipróbálni illetve a nyolcasok írását is. Az egész napos Drift oktatás a 3 óráshoz hasonló gyakorlatokat tartalmaz, csak mélyebb elsajátítást biztosít, hiszen ott felváltva történik az oktatás, így lehetőség van kívülről is tanulmányozni az autó viselkedését és hallgatni az oktató instrukcióit, miközben tanácsokkal látja el az autóban ülő tanulót. Így sokkal hatékonyabb a Drift oktatás, hiszen mélyebb elsajátítást és megértést tesz lehetővé az, hogy kívülről is megfigyelheti a tanuló azt, amit néhány perccel korábban az autóban tapasztalt meg.

Mit ajánlunk?

Mindenkinek azt tudjuk tanácsolni, hogy ugyanúgy képzelje el a Drift oktatást, mint bármilyen más sportág oktatását és tanulását. Az oktató kiválasztásánál pedig szintén úgy járjon el, mint más oktató vagy edző kiválasztásánál. Használja ugyanazokat a szempontokat és biztos lehet abban, hogy nem fog csalódni. Akár minket választ, akár mást az biztos, hogy egy nagyszerű élményben lesz része, hiszen a Drift egy fantasztikus sport. Azt viszont érdemes mérlegelni, hogy hol tudja ezt az élményt kimaxolni és hol tudja elsajátítani azokat az alapokat, amelyek a későbbi tanulás szempontjából elengedhetetlenül fontosak.

Sok sikert és nagyszerű élményeket kínálunk a Drift tanuláshoz!

Tovább az oktatásokra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük