Barion Pixel

Drift oktatás gyerekeknek

Drift oktatás gyerekeknek

2015. óta szervezünk gyerekek számára autós programokat. Számtalan gyerek drift táboron vagyunk túl, amelyek minden évben nagy népszerűségnek örvendenek. Ennyi év után már nyugodtan mondhatjuk, hogy a gyerekeknek egy igazán különleges élmény és program, amit egy drift autóban tölthetenek. A táborok alkalmával úgy tanítunk meg gyerekeket autót vezetni, hogy közben minden egyes percét élvezik.

A nyári táboron kívül a gyerekeknek lehetőségük van máskor is megtanulni vezetni és uralni az autót vagy driftelni biztonságos körülmények között. Drift oktatásokat gyerekeknek is kínálunk, amit elismert vezetéstechnikai oktatónk, Cselőtei Csaba tart. Minden oktatás először egy elméleti résszel kezdődik, majd utána ültetjük csak be a vezetőfülkébe a gyereket. 

Mivel zárt pályán történik az oktatás, így nincs szükség jogosítványra. Egy feltételnek kell megfelelnie: legyen 9 éves, vagy annál idősebb. Természetesen az előny, ha a kiszemelt gyereknek van affinitása az autók és a vezetés iránt. 

Miért jó ilyen fiatalon megtanulni uralni az autót?

Nagyon nagy előnnyel bír az, ha valaki már fiatalon megtanulja vezetni az autót. Minden oktatást és tréninget elismert vezetéstechnikai oktatónk tartja, ahol a gyerekek először egy elméleti oktatásban részesülnek. Miután megtanulták az alapokat és elsajátították az információkat, a gyakorlatban is ki tudják próbálni a driftelést. Mindamellett, hogy jól szórakoznak, játékosan tanulják meg irányítani az autót. Vannak kifejezetten gyerek oktatásra szánt autóink, amiben még nagyobb biztonságban a gyerekek az oktatások alatt.

Életre szóló élmény szeretnél adni gyerekednek?

Imádja az autókat? Kívülről fújja az összes autó márkáját? Alig várja, hogy elég idős lehessen ahhoz, hogy autót vezethessen?

Ha a fenti kérdések bármelyikére igen a válasz és ajándékozás előtt vagy, akkor egy drift oktatással nem hibázhatsz. Ebben az élményajándékban minden benne van, ami szülőként fontos lehet: fiatalon megtanul autót vezetni biztonságos körülmények között úgy, hogy közben az ajándékozott élvezi is.

Tekintsd meg drift oktatásainkat és élményeinket most! A korhatár 9 év!

Nem szükséges sehol jelezni azt, ha gyerek akarja igénybe venni a vouchert!

Meg szeretnéd lepni gyereked egy drift oktatással?

Drift oktatás gyerekeknek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük