Mi megtanítunk!

Már több, mint 5 éve képzünk Drift versenyzőket, ezért úgy döntöttünk, hogy szervezett keretek között elindítjuk Drift iskolánkat.
 
A drift iskola rendszerében akár egy jó iskolában, személyre szabjuk a tantervet annak függvényében, hogy milyen szintről indulsz!
 
Természetesen nem szükséges Drift tudás ahhoz, hogy beiratkozz a Drift iskolánkba. Tapasztalat nélkül is a lehetőségeidtől függően akár nagyon rövid időn belül is eljuthatsz arra a szintre, hogy az ún. Street kategóriában elindulhass. Képzéseinken belül a Street kategóriától egészen a Pro kategóriáig eljuthatsz. A versenyekhez igény esetén autót is tudunk biztosítani, így nem szükséges rögtön beruháznod egy saját versenyautóba.
 

DRift iskola - 1. szakasz

 

Alapok elsajátítása, illetve megszilárdítása

Egy 3 órás oktatással fogod kezdeni a Drift iskolát. Ha kezdő vagy, akkor az alapok (egy helyben forgás, kézi fékes fordítások, nyolcasok írása, bólya körüli forgás) elsajátítása lesz a legfőbb feladat, ha pedig haladó, akkor az alapok stabiabbá tétele valamint a képességeidnek megfelelően új feladatokat fogsz kapni.

Tovább az 1. szakaszra

DRift iskola - 2. szakasz

 

3 órás privát oktatás után egész napos drift

Ezt követi egy újabb 3 órás privát oktatás, ahol ismét egyéni feladatokat kapsz, csak Rád koncentrálva. Itt ismét egy szintet tudsz lépni a Drift iskolában, elkezdődhet az amatőr versenyre rávezető gyakorlatok elsajátítása.

Tovább a 2. szakaszra

Ahhoz, hogy a 2. szakaszba lépj, először az 1. szakaszt kell elvégezned

DRift iskola - 3. szakasz

 

Kalocsai reptér: Egész napos oktatás

A “Drift iskola 1. szakasz” és a “Drift iskola 2. szakasz” keretein belül részt vettél már 2db 3 órás és 2db egész napos oktatáson, így megszerezted azt a magabiztos tudást, mellyel már fel lehet hajtani egy reptéri Drift pályára.

És akkor jöhet az éles bevetés! Elviszünk Téged a kalocsai reptérre, ahol bemutathatod az addig megszerzett tudásod. Természetesen további gyakorlásra és tanulásra is lesz lehetőség, hiszen egy reptéren azért mégis más a gyakorlás!

Tovább a 3. szakaszra

Ahhoz, hogy a 3. szakaszba lépj, először a 2. szakaszt kell elvégezned

Eredmények kiértékelése

Drift oktatás ajándékba

 

Gratulálunk! A Drift Iskola első csomagját sikeresen teljesítetted!

Ha végeztél a Drift iskola alapcsomagjával, akkor utána leülünk Veled és átbeszéljük, hogy honnan hova jutottál, milyen lehetőségeid vannak és Te mit szeretnél. Ezt követően közösen eldöntjük, hogyan tovább.

Verseny autó? Nem gond!

VIP drift

 

Nincs szükséged drift autó vásárlására! Mi segítünk!

A versenyekhez igény esetén autót is tudunk biztosítani, így nem szükséges rögtön beruháznod egy saját versenyautóba.