Mi megtanítunk!

Már több, mint 5 éve képzünk Drift versenyzőket, ezért úgy döntöttünk, hogy szervezett keretek között elindítjuk Drift iskolánkat.
 
A drift iskola rendszerében akár egy jó iskolában, személyre szabjuk a tantervet annak függvényében, hogy milyen szintről indulsz!
 
Természetesen nem szükséges Drift tudás ahhoz, hogy beiratkozz a Drift iskolánkba. Tapasztalat nélkül is a lehetőségeidtől függően akár nagyon rövid időn belül is eljuthatsz arra a szintre, hogy az ún. Street kategóriában elindulhass. Képzéseinken belül a Street kategóriától egészen a Pro kategóriáig eljuthatsz. A versenyekhez igény esetén autót is tudunk biztosítani, így nem szükséges rögtön beruháznod egy saját versenyautóba.
 

DRift iskola - 1. szakasz

 

Alapok elsajátítása, illetve megszilárdítása

Egy 3 órás oktatással fogod kezdeni a Drift iskolát. Ha kezdő vagy, akkor az alapok (egy helyben forgás, kézi fékes fordítások, nyolcasok írása, bólya körüli forgás) elsajátítása lesz a legfőbb feladat, ha pedig haladó, akkor az alapok stabiabbá tétele valamint a képességeidnek megfelelően új feladatokat fogsz kapni.

Tovább az 1. szakaszra

DRift iskola - 2. szakasz

 

3 órás privát oktatás után egész napos drift

Ezt követi egy újabb 3 órás privát oktatás, ahol ismét egyéni feladatokat kapsz, csak Rád koncentrálva. Itt ismét egy szintet tudsz lépni a Drift iskolában, elkezdődhet az amatőr versenyre rávezető gyakorlatok elsajátítása.

Tovább a 2. szakaszra

Ahhoz, hogy a 2. szakaszba lépj, először az 1. szakaszt kell elvégezned

DRift iskola - 3. szakasz

 

Kalocsai reptér: Egész napos oktatás

A “Drift iskola 1. szakasz” és a “Drift iskola 2. szakasz” keretein belül részt vettél már 2db 3 órás és 2db egész napos oktatáson, így megszerezted azt a magabiztos tudást, mellyel már fel lehet hajtani egy reptéri Drift pályára.

És akkor jöhet az éles bevetés! Elviszünk Téged a kalocsai reptérre, ahol bemutathatod az addig megszerzett tudásod. Természetesen további gyakorlásra és tanulásra is lesz lehetőség, hiszen egy reptéren azért mégis más a gyakorlás!

Tovább a 3. szakaszra

Ahhoz, hogy a 3. szakaszba lépj, először a 2. szakaszt kell elvégezned

Eredmények kiértékelése

Drift oktatás ajándékba

 

Gratulálunk! A Drift Iskola első csomagját sikeresen teljesítetted!

Ha végeztél a Drift iskola alapcsomagjával, akkor utána leülünk Veled és átbeszéljük, hogy honnan hova jutottál, milyen lehetőségeid vannak és Te mit szeretnél. Ezt követően közösen eldöntjük, hogyan tovább.

Verseny autó? Nem gond!

VIP drift

 

Nincs szükséged drift autó vásárlására! Mi segítünk!

A versenyekhez igény esetén autót is tudunk biztosítani, így nem szükséges rögtön beruháznod egy saját versenyautóba.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ez minden esetben egyén-függő, ugyanis mindenki más-más előképzettséggel jelenik meg a pályán. Az viszont általánosságban elmondható, hogy ha rendszeresség van benne (min heti 1 alkalom) 2-3 hónap alatt egy amatőr szintre már el lehet jutni. 
Szintén általánosságban elmondható, hogy minél kevesebb "polgári vezetésből" szerzett km van a kezében-lábában, annál gyorsabb a fejlődés, mivel nincsenek még olyan erős beidegződések, amelyek lassítanák a fejlődést.

A teljesen alap Amatőr versenyautó szinte utcai változat amit, nem építenek át, pár százezer forintból már elérhető.
Egy középkategóriás amivel akár egy PRO2 versenyen is el lehet indulni, kb. 4M-8M forint között mozog. A PRO kategóriás autóknál, technikáknál pedig határ a csillagos ég.

Amennyiben maradunk az amatőr szinten nem érdemes mindjárt Homológ (tűzálló) felszerelést vásárolni. Elegendő egy Verseny overál, és magasszárú verseny cipő, E-jelű bukósisak (motoros) és kesztyű ha kesztyűs kormányunk van.
Ha már Pro2 vagy Pro kategóriáról beszélünk és az a cél, akkor érdemes azonnal a Homológ felszerelést beszerezni hozzá.

Szuperül felszerelt erre szakosodott Webshopok és üzletek állnak a rendelkezésre. 
A keresőbe elég annyit beírni, hogy: verseny ruházat, versenyfelszerelés, drift

Igen, és ráadásul költséghatékonyabb mint vásárolni, és ami szintén nagyon fontos, hogy stressz mentes! Úgy érezheted magad egy-egy versenyen vagy edzésen mint egy F1 pilóta.
Beülsz, kiszállsz, és kiszolgálnak.: szerelnek, kerekeznek, tankolnak, szállítják neked oda-vissza a helyszínre az autót, a Te dolgod csupán annyi, hogy a vezetésre koncentrálj.

Nem kell azért versenyre nevezned, ha csak edzeni szeretnél. Vannak olyan pályanapok, amiket erre a célra találtak ki, hogy kipróbáld magad.
Így nem érzed, hogy azonnal bedobtak a mélyvízbe, és nem feltétlen lesz rajtad az a bizonyos megfelelési kényszer sem. 
Mindenképp ajánlott egy egy ilyen edző napot eltölteni és gyakorolni mindaddig, míg elindulsz egy versenyig.

Tavasztól őszig rendeznek versenyeket, kb. havi 1 verseny, de előfordul, hogy egy hónapban két versenyt is rendeznek a nyári időszakban.
Az ország több pontján is, pl. Máriapócson, Tökölön, Kalocsán is elérhetőek drift versenyek.

Nincsenek ilyen megkötések. Nemtől és kortól függetlenül megtanulható ez a sport bárki számára. 
A legfiatalabb versenyző jelen pillanatban 12 éves, a legidősebb pedig 53 éves.

Szeretnél megtudni többet csapatunkról?

GYERE ÉS IRATKOZZZ FEL!
Hírlevél feliratkozás