Az oktatóról…

Aki a kezei alatt kap oktatást vagy akár csak mellette ül egy Drift-Taxi élményautózásban, biztos lehet abban, hogy egy életre maradandó élményt szerez.

Driftoktató Cselőtei Csaba

Cselőtei csaba
Drift ÉS VEZETÉSTECHNIKAI oktató, DRIFT vERSENYZŐ

Oktatónk, Cselőtei Csaba, aki több, mint 7 évvel ezelőtt kezdett el a Drifttel foglalkozni. Azóta számos hazai és nemzetközi versenyen vett rész egyénileg, illetve csapatával. 2015-ben úgy döntött, hogy tudását átadja másoknak is, ezért megalapította iskoláját, ahol az egészen a legfiatalabbtól az idősebb korosztályig mindenkinek segít, hogy belekóstoljon a Drift világába.
3 drift-autójuk nem csak drift oktatásra vannak fenntartva, hanem versenyzéshez is bérbe lehet őket venni őket. Mindegyik gépkönyves autó, ami azt jelenti, hogy megfelelnek a nemzetközi szabályoknak is, így akár külföldi versenyekre is bérbe lehet őket venni.
Csabáról fontos elmondani, hogy rendkívül precíz és türelmes oktató. Képtelenség kihozni a sodrából :-). A végtelenségig türelmes tud maradni.
A Drift oktatása előtt vezetéstechnikai trénerként dolgozott, ami hozzásegíti őt ahhoz, hogy tudását rendszer-szinten és minden tanulóra nézve személyre szabottan adja át. Előnye a többi versenyzőhöz képest, hogy azt is megtanulta, hogyan kell átadni a tudást.
Precizitása hozzásegíti a tanulót ahhoz, hogy ne csak gyakorlatban lássa és érezze a Driftet, hanem fejben is képes legyen összerakni és megérteni azt, hogy az autó miért úgy viselkedik, ahogy. Ez nagyságrendekkel hatékonyabb tanulást eredményez.

A Drift autó: BMW E46 AC SCHNITZER 330Ci

Ezzel az autóval zajlik az oktatás. Gépkönyves, nemzetközi versenyszabályoknak megfelelő DRIFT autó.

  • 270LE-s motor
  • Módosított kormányszög, verseny kormány
  • 5seb. 2,5TD titán szinkronváltó
  • Egytömegű lendkerék, hidraulikus kézifék
  • Szinter kuplung, erősített szerkezettel
  • Kagyló ülés, 4pontos biztonsági

A teljes specifikációhoz kattints ide.

Ha alig várod, hogy kipróbáld látogass el webshopunkba és válaszd ki valamelyik Drift élményt!

Tovább a Drift oktatásra ››
Drift oktatás BMWE46