Barion Pixel

Hány éves kortól lehet driftelni?

Hány éves kortól lehet driftelni

A drift egyáltalán nem veszélyes, sőt hasznos is lehet a fiatalabb korosztály számára, mert úgy tanulják meg az autót uralni, hogy közben szórakoznak is.

Egyáltalán nem kizáró ok az, ha valaki túl fiatal az autóvezetéshez. Az igazán sikeres versenyzők kifezejetten fiatalon kezdik el a sportot. Annak is számos előnye van, ha valaki nem akar profi sportoló lenni, egyszerűen csak ki akarja próbálni fiatalon milyen egy autó vezetése, vagy milyen is az a driftelés.

Apró érdekesség: Egészen fiatal versenyzőket is találunk a magyar bajnoságokban is. Cselőtei Patrik 14 évesen már a Hungary 2021 Pro2 bajnoka volt!

 

Mi az a drift oktatás? Mi a korhatár?

A drift oktatás alkalmával megtanítunk Téged vagy gyerekedet vezetni, majd sodródásban megfelelő íven tartani az autót. A 9 évet is azért szabtuk meg korhatárnak, mert általában ez az a kor, amikor már a gyerekek elérik a gázpedált. Minden oktatásunk tartalmaz egy elméleti részt is, ahol a gyerekeknek elmagyarázzuk, hogy felelősséggel kell az autót vezetni és hogyan tudják azt teljes mértékben uralni. Az elméleti oktatást követően a gyakorlatban is ki tudják próbálni a megtanultakat. Minden oktatásunkat egy elismert vezetéstechnikai oktató tartja, így gyereke garantáltan biztonságban lesz!

A korhatár nálunk 9 év!

 

Drift oktatást ajándékba

Ha ajándékozás előtt vagy, akkor érdemes fontolóra venned a driftet, mint élményajándékot. Évente rengetegen jönnek el hozzánk és élik át ezt a nagyszerű élményt, amit a driftelés tud adni. 

 

Drift suli azoknak, akik komolyan gondolják

Mint korábban írtuk, hogy ha valaki profi drift pilóta szeretne lenni, akkor óriási előnyt jelent az, hogy minél előbb autóba üljön és elkezdjen gyakorolni és tanulni. Minden feltételt megteremtünk annak, aki komolyan gondolja a driftelést. Drift iskolánk szerettel vár mindenkit!

Meg szeretnéd lepni gyereked egy nagyszerű élménnyel?

Tovább a drift oktatásra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük