Barion Pixel

Drift Suli – Tudnivalók

Úgy döntöttél, hogy szeretnél megtanulni driftelni és beiratkozni egy drift iskolába? Vagy egyelőre még csak érdeklődsz, hogyan is néz ki egy ilyen drift iskola?

Bármelyik is igaz Rád, szívesen segítünk bármiben! Ugyanis nekünk a Drift nem csak egy hobbi, egy munka, hanem a hivatásunk, amely kitölti a mindennapjainkat, szinte az év összes napján.

Kortól, nemtől függetlenül bármikor elkezdheted megtanulni a driftelést, csupán egy döntés és kitartás szükségeltetik hozzá, no meg egy kis pénz is 🙂

Ugyanis nem fogjuk titkolni, hogy ez nem egy olcsó sport. De ezt bizonyára Te is tudod, mert ha érdekel a drift, akkor valószínűleg más autó és motorsportok is, és azon keresztül lehet látni, hogy minden ilyen sport nagyon költséges. De talán ezek közül a drift a legolcsóbb.

Na, de akkor konkrétan hogyan is néz ki a drift iskola program?

A legfontosabb, hogy alapesetben azt ajánljunk, hogy ezen a 3 szakaszon menj először végig:  https://driftoktatas.hu/drift-iskola/             

Ez már egy olyan alapot fog adni, amire lehet építkezni. Mindenképp szükségünk lesz arra, hogy tudjuk, mi is a célod a drift iskolával, mivel minden oktatásunk személyre szabott, így annak megfelelően tudunk haladni.

A drift iskolánkban olyan oktatókkal fogsz találkozni, akik maguk is versenyzők, így biztos lehetsz abban, hogy profi oktatásban fogsz részesülni, hiszen a saját tapasztalataikat fogják átadni Neked.

Autóink versenyszintű autók, így már az oktatás során versenyszintű tudásra tehetsz szert. Sőt, ha még nem akarsz saját versenyautót, akkor azt is tudsz bérelni nálunk, ha úgy döntesz, hogy elkezded a versenyzést.

Drift képzés

Ami még fontos információ lehet, hogy jelenleg a legnagyobb drift csapattal rendelkezünk Magyarországon (Cselőtei Speed Zone név alatt), így máris egy fantasztikus kis társaságba kerülhetsz bele, ahol mindenki támogatja a másikat. A versenyeken rendkívül jó a hangulat, így nem csak a driftelés nyújt élményt, hanem maga a társaság is.

Drift iskola
Drift oktatás Kalocsán

Magát a drift iskolát úgy hoztuk létre, hogy ne kelljen egy összegben fél milliós vagy milliós összegeket befizetni, hanem több részre bontottuk, hogy minél kedvezőbb legyen anyagilag is finanszírozni ezt a sportot.

Sokan szokták azt kérdezni, hogy mi várható a drift iskola elvégzése után,

Mehetek rögtön versenyezni?

Erre azt szoktuk válaszolni, hogy ha két ember elvégez egy mondjuk 100 órás tanfolyamot bármilyen szakmában, akkor az a két ember vajon ugyanolyan szinten lesz? Természetesen nem. Éppen ezért nem tudjuk garantálni azt, hogy a suli végére biztosan versenyezni fogsz. Nagyon sok mindentől függ. Milyen előképzettséggel rendelkezel, milyen gyorsan érzel rá a driftelésre, mennyire vagy kitartó, mennyi plusz energiát fektetsz be a sulin kívül és még nagyon sok minden.

Azt tudjuk garantálni, hogy kihozzuk belőled a maximumot és folyamatosan visszajelzéseket adunk arra vonatkozóan, hogy hol tartasz, mennyi mindent kell még megtanulnod és hogy mennyi idő, munka kell még ahhoz, hogy versenyző lehess. Ezek természetesen csak iránymutatások, bármikor dönthetsz úgy, hogy Te elindulsz az amatőr versenyeken, ha úgy érzed, hogy menni fog. De el fogjuk mondani, hogy biztonságosnak ítéljük-e vagy sem az indulást.

A lényeg, hogy ez egy személyre szabott oktatás, így a legfontosabb, hogy mielőtt elkezdenéd a drift iskolát, egyeztessünk arról, hogy pontosan mik az elképzeléseid.

Ha úgy döntesz, hogy belevágsz, várunk szeretettel és rengeteg elfüstölendő gumival!

 

Vágjunk bele!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük