Barion Pixel

Cars on road – Az online magazin

Egy ember, egy magazin

A Cars on road – Az online magazin sokak számára egy ismeretlen, autókkal foglalkozó weboldal, amit már 6 éve készítek, szerkesztek, és folyamatosan frissítem a cikkeket, minden téren. Kartos Patrik vagyok, és a Cars on roaddal egy egyedülálló autókkal foglalkozó weboldalt próbáltam megalkotni, ami minden létező modellel foglalkozik a jövő, jelen, és múlt autó csodáival, amiről részletes cikkek jelennek meg folyamatos magyar és angol nyelven, ami lehet sorozatgyártású, limitált vagy akár tanulmány modell, ami soha nem ért el a gyártásig.

A weboldalon még megtalálhatók technikai cikkek, autó tesztek, tuning cégek újdonságai, exkluzív modellek hírei, és autós tippek és tanácsok is megtalálhatók, amik megkönnyíthetik az autósok életét, valamint hamarosan használtautó rovat is megjelenik a weboldalon. Aki ellátogat a http://carsonroad.hu vagy http://carsonroad.eu weboldalaimra sokat segítene egy megosztással is, hogy tovább élhessen és még sok teszt és videótesztet készüljön, a múlt és jövő autó csodáiról, – valamint az olvasók véleményét is figyelembe veszem, hogy ki miről szeretne többet olvasni, és ahogy tudom pótlom a hiányt, ami akár autóteszt is lehet, amit máshol nem talál meg. A teszteket minden területen próbálom pótolni minél hamarabb, az egyszerű ember autójától, a felső kategóriás luxusig, amik között új, tuning, luxus, szupersport, és klasszikus autók is szerepet kapnak, olyan gyártóktól is, amiket nem igen ismernek Európában.

A tesztek között még helyet kapnak a használtautó tesztek, amik a népszerűbb autóktól, a ritkább modellekig, mind sorra kerül, ezért érdemes követni Facebookon, Instagramon, és a Youtube-on is, valamint heti szinten érdemes visszanézni a weboldalra vagy követni a facebookon, ahol minden friss cikket megosztok, így minden érdeklődő megtalálja a legfrissebb cikket, ami érdekelheti. A tesztek az európai modellek mellett később bővülnek, az ausztráliai, amerikai, orosz és más országokban elérhető modellekkel is, amik nem jutnak el az európai vagy hazai piacra, – így hamarosan láthattok Chevrolet Corvette Z06, Ford Taurus SHO, Toyota Crown, Nissan Titan, vagy akár HSV Maloo R8 tesztet (írott és videó tesztet egyaránt) az ausztráliai gyártótól, és még sok más újdonságot, ami még hazai piacon nem érhető el, vagy Európában nem is kerül forgalmazásba. 

Chevrolete Corvette Z06 (C7)
Chevrolete Corvette Z06 (C7)
HSV Maloo R8
HSV Maloo R8
Toyota Crown
Toyota Crown
Ford Taurus SHO
Ford Taurus SHO
Porsche 911 Turbo S
Porsche 911 Turbo S
VŪHL 05
VŪHL 05

A weboldalamon minden megtalálható lesz, amit csak tudni lehet egy megadott típusról, és összehasonlító tesztek, amik lehetnek két különböző motorral szerelt változatok összehasonlítása, vagy kategória társak összehasonlító tesztje. A későbbiekben még nyereményjátékok is lesznek, így lesz lehetőségük az olvasóknak és követőknek kipróbálni egy komoly sportkocsit, szuperkönnyű sportkocsit, vagy akár izomautót egy vezetési élmény program keretében, amik a megosztók között lesznek kisorsolva, ami lehet egy Dodge Challenger SRT Hellcat élményvezetés, VŪHL 05, Nissan Skyline GT-R vagy Mustang 5.0 V8, így az olvasó is átélheti azt, amiről sokszor csak olvasnak a magazinokban.

Dodge Challenger SRT Hellcat
Dodge Challenger SRT Hellcat
Mustang Mach1
Mustang Mach1
Skyline GT-R R32)
Skyline GT-R R32

Akit érdekelnek az autók, és minden, ami a gépjárművekkel kapcsolatos, érdemes ellátogatnia az weboldalaimra, és követni a közösségi oldalakon, ahol folyamatosan megosztom, az új cikkeket és hogy milyen új teszteken dolgozok.

Ha csak egy kicsit is érdekelnek az autók, látogass el a carsonroad.hu vagy carsonroad.eu

Kartos Patrik

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük