Barion Pixel

Drift iskola 1. szakasz

229 000 Ft

A „Drift iskola 1. szakasz” csomag a teljes programcsomag (2db 3 órás oktatás, 2db egész napos oktatás, 1db egész napos oktatás a kalocsai reptéren) első része, mely a következő felosztásban és tematikában néz ki:

Egy 3 órás oktatással fogod kezdeni a Drift iskolát. Ha kezdő vagy, akkor az alapok (egy helyben forgás, kézi fékes fordítások, nyolcasok írása, bólya körüli forgás) elsajátítása lesz a legfőbb feladat, ha pedig haladó, akkor az alapok stabiabbá tétele valamint a képességeidnek megfelelően új feladatokat fogsz kapni.

A 3 órás oktatás után egy egész napos oktatáson fogsz részt venni, ahol egy tanulótársaddal együtt fogjátok gyakorolni a korábban megtanultakat, valamint új feladatokat fogtok elsajátítani. Ezen a napon fog igazán elmélyülni a tudás, hiszen nem csak az autóból, hanem az autón kívülről is meg fogod érteni a Driftelés lényegét és érteni fogod az autó viselkedését. Figyelve a tanuló társadat, észre fogod venni a saját hibáidat is, amit már automatikusan fogsz tudni korrigálni a következő beszállás alkalmával. A nap után teljesen más dimenzióból fogsz tudni a Driftelésre nézni.

Elérhető

driftoktatas-usp
Kategória:
Preview
Close